• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

Verhoog de verkoopwaarde van uw huis!

Is uw tuin inmiddels aan verwaarlozing onderheving en heeft u geen tijd om er zelf aandacht aan te besteden? Laat dan de Smit er wat aan doen. Voor een betrekkelijk gering bedrag zorgren wij er voor dat uw tuin er in ieder geval weer netjes bij ligt. En… uw huis toont veel meer meerwaarde! Is het niet zo dat u een mooi product wil kopen, iets ook mooi wordt aangeprezen. Dus waarom doet u dat ook niet met uw huis dat u in de verkoop heeft. Want koopargumenten zijn vaak hoh, wat is het ruim. Of wat ziet het er mooi/goed uit.

Ook is het uiteraard mogelijk dat wij uw tuin in onderhoud blijven houden zolang het huis te koop staat. Kortom neem direct contact met ons op. U ontvangt nu ook nog een hoge winterkorting wat mooi mee genomen is.

De Smit Tuinaanleg & Onderhoud