• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

Een tuinontwerp maken voor uw tuin in Middelburg

Tuin ontwerpservice

Bestrating & herbestrating

Tuinonderhoud

Wij kunnen een tuinontwerp maken voor elke soort tuin in Middelburg en wijde omgeving. U vertelt ons allereerst al uw wensen. Vervolgens geven wij waar nodig tips en adviezen, zodat we er zeker van zijn dat uw wensen ook haalbaar zijn. Denk hierbij aan de keuze van het materiaal, zoals een steensoort voor de bestrating. Hier is vaak vakkennis voor nodig. Wij maken graag van onze vakkennis gebruik om u te adviseren en om goede afwegingen te maken. Hierna is het onze taak om binnen het kader een origineel en technisch uitvoerbaar tuinontwerp te maken voor uw tuin in Middelburg of elders. Hierbij maken wij gebruik van een CAD-programma. Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de aanleg of de renovatie van uw tuin.

Hebben we je al overtuigd?

Een tuinontwerp maken om uw tuin in Middelburg het hele jaar door aan te pakken

Bij het ontwerpen en aanleggen van een tuin in Middelburg of elders komt heel wat kijken. Door de enorme keuze aan materialen is het tegenwoordig het hele jaar lang mogelijk om uw tuin onder handen te nemen. Het jaargetijde maakt bij ons hoveniersbedrijf niet zoveel meer uit. Ten opzichte van het voorjaar is het najaar ook een zeer geschikte tijd voor vooral beplantingswerkzaamheden. In het najaar heeft de grond een goede temperatuur, de zon is niet zo fel en heet meer en er ontstaat dikwijls ‘s nachts veel dauw, wat de planten ook zeer ten goede komt. Wij zijn daarom ook het hele jaar lang beschikbaar voor advies en ontwerp. Bent u benieuwd wat het maken van een tuinontwerp voor uw tuin in Middelburg of elders kost? Hieronder ziet u een indicatie van de prijzen die wij hanteren voor het ontwerpen van een tuin in Middelburg of elders. Bij volledige opdracht volgens de hierbij verstrekte offerte, krijgt u tot 50% korting op het laten ontwerpen van uw tuin in Middelburg of elders.

Laat uw tuin in Middelburg of elders ontwerpen door ons

Wilt u uw tuin in Middelburg of elders laten ontwerpen door een professional? Wij nemen deze taak graag op ons. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak of offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0118 – 61 33 81 en krijg één van onze medewerkers aan de lijn. Of stuur een e-mail naar info@desmittuinaanleg.nl.

Advies & ontwerp

Aanleg & onderhoud

Afrasteringen & schuttingen

Bestraten & herstraten