• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

De bestrating van uw tuin in Middelburg

Tuin ontwerpservice

Bestrating & herbestrating

Tuinonderhoud

Zoekt u een specialist in bestrating in Zeeland, omdat u uw tuin in Middelburg of elders (opnieuw) wilt betegelen? Het betegelen van uw tuin in Middelburg of elders bespaart u later veel tijd in onderhoud. Voor wie niet van tuinieren houdt, of wie hier geen tijd voor heeft, is dit een ideale oplossing. Bij De Smit Tuinaanleg & Onderhoud in Zeeland zijn we onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen van de mooiste tuinen en in het aanleggen van sierbestrating van uw tuin en de omgeving ervan. Ook voor de oprit in Zeeland hebben wij namelijk een keur aan mogelijkheden voor sierbestrating.

Hebben we je al overtuigd?

Passende sierbestrating voor uw tuin in Zeeland

Heeft u grootse plannen voor uw tuin in Middelburg, bijvoorbeeld wat betreft bestrating, maar denkt u dat deze niet uitvoerbaar zijn? Is uw tuin bijvoorbeeld te klein om al uw ideeën in kwijt te kunnen? Wij geloven dat er voor elke tuin een passende oplossing bestaat. Of het nu gaat om een tuin van enkele vierkante meters, of juist een hele grote tuin. Door goed te passen en te meten vinden onze ervaren medewerkers altijd een originele oplossing voor het betegelen van uw tuin in Middelburg. Een goed tuinontwerp is cruciaal wanneer u uw tuin in Middelburg of elders onder handen wilt nemen, door bijvoorbeeld het gras in uw tuin te vervangen door bestrating.

Van tuinontwerp naar werkelijkheid

Het maken van een goed tuinontwerp is de basis voor een mooie en fijne tuin in Middelburg of elders in Zeeland, bijvoorbeeld met sierbestrating. Vertel ons al uw wensen voor uw nieuwe tuin. Wilt u uw tuin in Middelburg of elders bijvoorbeeld betegelen, wilt u andere bestrating of wilt u liever gras? U geeft ons het kader, waarin onder andere vermeld staat:

  • Of u een strakke lijnvoering wilt of liever een speelse afwerking
  • Wat voor soort bestrating u voor uw tuin in Middelburg of elders op het oog heeft
  • Wat het gebruiksdoel van de tuin wordt
  • Welk budget u heeft

Waar nodig geven wij u tips en adviezen over onder andere de bestrating, de omheining en de planten in uw tuin in Middelburg of elders. Vervolgens maken wij, indien nodig, binnen dit kader een origineel en technisch uitvoerbaar tuinontwerp. Als specialist in onder andere sierbestrating in Zeeland pakken we uw tuin professioneel aan, bijvoorbeeld als u uw tuin in Middelburg of elders wilt laten betegelen.

Voor al uw tuinideeën

Met ons kunt u alle kanten op. Wilt u uw tuin compleet renoveren of een volledige nieuwe tuin laten aanleggen of betegelen door eens specialist uit Middelburg? Of wilt u enkel een gedeelte van uw tuin onder handen nemen? Wilt u uw tuin in Zeeland bestraten of wilt u juist liever geen sierbestrating? Wilt u een nieuwe schutting of wilt u meer groen? Misschien bent u gewoon toe aan iets anders, maar weet u niet precies wat? Wij helpen u graag bij al uw vragen. Wij zoeken alle planten en andere producten komen die u nodig heeft. Ook aan precies die stenen die u mooi vindt voor de bestrating van uw tuin in Middelburg, komen wij gegarandeerd.

Vraag ons om advies

Wilt u graag sierbestrating in uw tuin in Zeeland? Via het aanvraagformulier kunt u direct informatie aanvragen. Of heeft u misschien eerst nog andere vragen? Als specialist in sierbestrating adviseren we u graag. Wij kunnen alle materialen leveren. Kom onze showtuin bewonderen voor inspiratie! U bereikt ons door te bellen naar 0118 – 61 33 81 of stuur een e-mail naar info@desmittuinaanleg.nl. Onze medewerkers helpen u graag.

Advies & ontwerp

Aanleg & onderhoud

Afrasteringen & schuttingen

Bestraten & herstraten