• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

Materieel

Ten behoeve van de werkzaamheden zowel t.b.v. de aanleg als het onderhoud van tuinen en groenprojecten een keur aan machines in eigen beheer ter beschikking. Om tuinen of gedeelten van tuinen o.a. te rooien, grond uitgraven t.b.v. aanleg van bestrating of aanleg van vijvers e.c. beschikken wij over diverse minigravers. Van een minimale breedte van 70 cm t.b.v. de bereikbaarheid van een achtertuin tot een minigraver van 1.5 m c.q. 3,5 ton.

Ten behoeve van grond bewerking beschikken wij over diverse spit- freesmachines t/m een rotoreg aan een tractor aan toe. Ook t.b.v. aanleg bestrating en het doorzetten van de hoogtes beschikken wij over de meest moderne laser gestuurde apparatuur aan toe. t.b.v. zandverdichting diverse zandaftrillers van een heel kleintje om smalle padjes af te trillen tot een 4 tons triller t.b.v. het zware verdichtingswerk van opritten. t.b.v. het plaatsen van schuttingen beschikken wij van een handgrondboor t/m een machinale grondboor aan een minigraver.

Ook voor het onderhoud zijn wij goed uitgerust van diverse kettingzagen t/m een tractor aangedreven snoeihout versnipperaar met een doorvoer dikte tot 18 cm. Voor het grasmaaien zijn wij ook geen kleintje, van een kleine grasmaaier voor een voortuintje tot een maaimachine van 2,5 m breed t.b.v. het maaien van sportvelden hebben wij de machines in eigen beheer.

Voor het transport van de materialen c.q. alle machines zijn wij voorzien t/m vrachtwagens om alles zo snel mogelijk op locatie te krijgen.

Adresgegevens

Walcherseweg 258
4334 SJ Middelburg

T : 0118 – 61 33 81
F : 0118 – 63 99 91
E: info@desmittuinaanleg.nl

De Smit Tuinaanleg & Onderhoud