• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

Bestraten en herstraten

Zoekt u een specialist in sierbestrating in Zeeland, omdat u uw tuin (opnieuw) wilt betegelen? Het betegelen van uw tuin bespaart u later veel tijd in onderhoud. Voor wie niet van tuinieren houdt, of wie hier geen tijd voor heeft, is dit een ideale oplossing. Bij de Smit in Zeeland zijn we onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen van de mooiste tuinen en in het aanleggen van sierbestrating. Ook voor de oprit hebben wij een keur aan bestratingsmogelijkheden.

Passende sierbestrating in uw tuin in Zeeland

Heeft u grootse plannen voor uw tuin, maar denkt u dat deze niet uitvoerbaar zijn? Is uw tuin bijvoorbeeld te klein om al uw ideeën in kwijt te kunnen? Wij geloven dat er voor elke tuin een passende oplossing bestaat. Of het nu gaat om een tuin van enkele vierkante meters, of juist een hele grote tuin. Door goed te passen en te meten vinden onze ervaren medewerkers altijd een originele oplossing. Een goed tuinontwerp is cruciaal wanneer u uw tuin onder handen wilt nemen, door bijvoorbeeld het gras in uw tuin te vervangen door bestrating.

Van tuinontwerp naar werkelijkheid

Het maken van een goed tuinontwerp is de basis voor een mooie en fijne tuin. Vertel ons al uw wensen voor uw nieuwe tuin. Wilt u uw tuin bijvoorbeeld betegelen of wilt u liever gras? U geeft ons het kader, waarin onder andere vermeld staat:

  • Of u een strakke lijnvoering wilt of liever een speelse afwerking

  • Wat voor soort bestrating u voor uw tuin op het oog heeft

  • Wat het gebruiksdoel van de tuin wordt

  • Welk budget u heeft

Waar nodig geven wij u tips en adviezen over onder andere de bestrating, de omheining en de planten in uw tuin. Vervolgens maken wij, indien nodig, binnen dit kader een origineel en technisch uitvoerbaar tuinontwerp. Als specialist in onder andere sierbestrating in Zeeland kunnen we uw tuin professioneel aanpakken.

Voor al uw tuinideeën

Het maakt ons niet uit wat u wilt. Wilt u uw tuin compleet renoveren? Of wilt u enkel een gedeelte van uw tuin onder handen nemen? Wilt u uw Zeeuwse tuin bestraten of wilt u juist liever geen sierbestrating? Wilt u een nieuwe schutting of wilt u meer groen? Misschien bent u gewoon toe aan iets anders, maar weet u niet precies wat? Wij helpen u graag bij al uw vragen. Wij kunnen aan alle planten en andere producten komen die u nodig heeft.

Advies & ontwerp

Aanleg & onderhoud

Afrasteringen & schuttingen

Bestraten & herstraten

Vraag ons om advies

Wilt u graag sierbestrating in uw tuin in Zeeland? Via het aanvraagformulier kunt u direct informatie aanvragen. Of heeft u misschien eerst nog andere vragen over sierbestrating? Als specialist in sierbestrating in Zeeland adviseren we u graag. Wij kunnen alle materialen leveren. Kom onze showtuin bewonderen voor inspiratie! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0118 – 61 33 81 of stuur een e-mail naar info@desmittuinaanleg.nl. Onze medewerkers helpen u graag.

 
De Smit Tuinaanleg & Onderhoud