• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

Laat na persoonlijk advies uw eigen tuinontwerp maken

Wij kunnen een tuinontwerp maken voor elke soort tuin in Zeeland. U vertelt ons allereerst al uw wensen. Vervolgens geven wij waar nodig tips en adviezen, zodat we er zeker van zijn dat uw wensen ook haalbaar zijn. Denk hierbij aan de keuze van het materiaal. Hier is vaak vakkennis voor nodig. Wij maken graag van onze vakkennis gebruik om u te adviseren en om goede afwegingen te maken. Hierna is het onze taak om binnen het kader een origineel en technisch uitvoerbaar tuinontwerp te maken. Hierbij maken wij gebruik van een Cad-programma. Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de aanleg of de renovatie van uw tuin.

Passende sierbestrating in uw tuin in Zeeland

Heeft u grootse plannen voor uw tuin, maar denkt u dat deze niet uitvoerbaar zijn? Is uw tuin bijvoorbeeld te klein om al uw ideeën in kwijt te kunnen? Wij geloven dat er voor elke tuin een passende oplossing bestaat. Of het nu gaat om een tuin van enkele vierkante meters, of juist een hele grote tuin. Door goed te passen en te meten vinden onze ervaren medewerkers altijd een originele oplossing. Een goed tuinontwerp is cruciaal wanneer u uw tuin onder handen wilt nemen, door bijvoorbeeld het gras in uw tuin te vervangen door bestrating.

Tarieven per ontwerp

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen,

afhangend van het programma van wensen

Oppervlakte Tarief
0 – 100 m2 € 250,00
100 – 200 m2 € 350,00
200 – 400 m2 € 500,00
400 – 800 m2 € 750,00
800 – 1000 m2 € 1000,00
1000 m2 en meer Op aanvraag

Wanneer wij een tuinontwerp maken, houden we met alles rekening

Bij het ontwerpen en aanleggen van een tuin komt heel wat kijken. Door de enorme keuze aan materialen is het tegenwoordig het hele jaar lang mogelijk om uw tuin onder handen te nemen. Het jaargetijde maakt bij ons hoveniersbedrijf niet zoveel meer uit. Ten opzichte van het voorjaar is het najaar ook een zeer geschikte tijd voor vooral beplantingswerkzaamheden. In het najaar heeft de grond een goede temperatuur, de zon is niet zo fel en heet meer en er ontstaat dikwijls ‘s nachts veel dauw, wat de planten ook zeer ten goede komt. Wij zijn daarom ook het hele jaar lang beschikbaar voor advies en ontwerp. Bent u benieuwd wat het maken van een tuinontwerp voor uw tuin kost? Hieronder ziet u een indicatie van de prijzen die wij hanteren voor het ontwerpen van een tuin. Bij volledige opdracht volgens de hierbij verstrekte offerte, krijgt u op het hierbij geleverde ontwerp tot 50% korting.

Advies & ontwerp

Aanleg & onderhoud

Afrasteringen & schuttingen

Bestraten & herstraten

Laat uw tuin ontwerpen door ons

Wilt u uw tuin laten ontwerpen door een professional? Wij nemen deze taak graag op ons. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak of offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0118 – 61 33 81 en krijg een van onze medewerkers aan de lijn. U kunt ook een e-mail sturen naar info@desmittuinaanleg.nl.

De Smit Tuinaanleg & Onderhoud