Geïnteresseerd in
een vrijblijvende afspraak
of offerte?

  • ✔ Ontwerpservice
  • ✔ Bestrating
  • ✔ Tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf Zeeland

Bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf in Zeeland? Bij de Smit helpen we u graag met al uw tuinklussen. Het maakt hierbij niet uit wat voor tuin u heeft. Heeft u bijvoorbeeld een grote of juist een kleine tuin? Wij dragen graag bij aan het verwezenlijken van uw droomtuin en sturen een hovenier naar uw huis in Middelburg, elders op Walcheren of ergens anders in Zeeland.

Is mijn tuin te klein? Wij hebben de oplossing.

Meer info

Een hoveniersbedrijf in Zeeland met aandacht voor al wensen

Onze medewerkers luisteren aandachtig naar al uw wensen. Deze persoonlijke aanpak wordt door onze klanten erg gewaardeerd. Hierdoor hebben we al veel hoveniersklussen gedaan in onder andere Middelburg en de rest van Walcheren. Nadat we van u een kader krijgen waarbinnen we dienen te blijven, is onze tweede stap het geven van advies. We bespreken uw ideeën aandachtig en we geven u op basis hiervan persoonlijk advies. Hier gaan we net zo lang mee door totdat we samen op één lijn zitten.

Ook voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin

Het blijft bij ons echter niet alleen bij advies en ontwerp. Ook voor de aanleg en voor het onderhoud van uw tuin in Middelburg, Walcheren of ergens anders in Zeeland, zijn wij het hoveniersbedrijf dat u zoekt. Onze tuinmannen leveren kwalitatief goed werk voor een reële prijs  Garantie hierop staat hierbij hoog in het vaandel. Ze zorgen er ook altijd voor dat alles netjes achtergelaten wordt. Wij maken duidelijke afspraken met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Laat een van onze tuinmannen u adviseren

Ondanks dat ons hoveniersbedrijf zich in Middelburg bevindt, zijn we ook op vele andere plaatsen in Zeeland actief, bijvoorbeeld in heel Walcheren. Heeft u interesse in onze diensten? Laat u dan door een van onze tuinmannen adviseren. Neem telefonisch contact op met een medewerker via 0118 – 61 33 81 of stuur een e-mail naar info@desmittuinaanleg.nl