• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

De tuinman met een aantrekkelijke offerte in Middelburg

Tuin ontwerpservice

Bestrating & herbestrating

Tuinonderhoud

Googelt u al enige tijd naar de woorden ‘tuinman gezocht’ of ‘hovenier gezocht’, maar heeft u de juiste tuinman in Middelburg of elders in Zeeland nog niet gevonden? Uw zoektocht stopt hier. Voor advies, aanleg en onderhoud in Zeeland kunt u bij De Smit Tuinaanleg en Onderhoud terecht. Indien nodig maken wij voor u een persoonlijk ontwerp. Met hun expertise en jarenlange ervaring helpen onze tuinexperts u graag met uw tuin. Dit kan variëren van ontwerp en aanleg, tot het aanleggen van bestrating of het plaatsen van een schutting. U kunt voor al deze zaken een offerte aanvragen bij dé tuinman in Middelburg.

Hebben we je al overtuigd?

Een aantrekkelijke offerte van uw tuinman in Middelburg

Wanneer u al enige tijd naar een tuinman heeft gezocht, maar deze nog niet heeft gevonden, helpen onze specialisten in Middelburg, Zeeland, u graag verder met een vrijblijvende offerte. Onze professionele hoveniers nemen uw tuin graag onder handen. Het maakt hierbij niet uit om wat voor tuin het gaat. Wilt u een grote of kleine tuin aan laten leggen? Wilt u een nieuwe tuin of wilt u uw tuin laten renoveren of vernieuwen? Wij luisteren aandachtig naar al uw wensen en maken vervolgens indien nodig een passend ontwerp voor u. Wanneer u dit ontwerp goedkeurt, gaan onze hoveniers bij u aan de slag. Bent u al tevreden met uw tuin, maar vindt u het moeilijk om deze te onderhouden? Ook voor onderhoudsklussen komen onze vakmensen graag bij u langs. Wij werken overigens ook in de rest van Zeeland. Vraag dus een offerte aan bij dé tuinman in Middelburg

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u een tuinman in de omgeving van Middelburg die uw wensen serieus neemt? Klanten die een tuinman bij ons hebben gezocht, zijn erg te spreken over de persoonlijke aanpak van onze tuinmannen bij de aanleg van uw tuin in Middelburg of elders. Wilt u dit ook? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Vraag dan direct ook een offerte aan bij dé tuinman in Middelburg Bel naar 0118 – 61 33 81 of stuur een e-mail naar info@desmittuinaanleg.nl.

Advies & ontwerp

Aanleg & onderhoud

Afrasteringen & schuttingen

Bestraten & herstraten

De Smit Tuinaanleg & Onderhoud