• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

Tuinaanleg en tuinonderhoud in regio Middelburg

Tuin ontwerpservice

Bestrating & herbestrating

Tuinonderhoud

Schakel een specialist in tuinaanleg en tuinonderhoud in, als u uw tuin in Middelburg of elders in Zeeland liever niet zelf aanlegt of onderhoudt. Weet u bijvoorbeeld niet hoe u een tuin aan moet leggen? Of weet u niet hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden? Of houdt u simpelweg te weinig tijd over om met uw tuin bezig te zijn? Het inschakelen van een hovenier voor deze taken is dan een goede oplossing. Voor tuinaanleg of tuinonderhoud in Middelburg staan de tuinmannen van De Smit Tuinaanleg & Onderhoud in Middelburg voor u klaar.

Hebben we je al overtuigd?

Tuinaanleg en tuinonderhoud voor alle tuinen in Middelburg

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen of deze laten renoveren, of is er onderhoud aan uw tuin in Middelburg nodig? Vertel ons al uw wensen en wij maken indien nodig een tuinontwerp op maat. Dit doen wij met grote zorgvuldigheid en precisie, zodat er niets mis kan gaan. Wanneer u het ontwerp goedkeurt, gaan wij aan de slag met de tuinaanleg bij u in Middelburg. Laat alles aan onze professionele tuinmannen over, zodat u zelf nergens meer aan hoeft te denken. Bevalt u dat wel? Kies er dan ook voor om het tuinonderhoud in Middelburg of elders aan ons over te laten. Om geruime tijd plezier te beleven aan uw tuin, is het van belang dat deze regelmatig onderhouden wordt met goed materieel. Denk bij onderhoud aan uw tuin in Middelburg aan bijvoorbeeld:

  • Het snoeien van coniferen en heesters
  • Het knippen van heggen
  • Onkruidbestrijding
  • Onderhoud van het gazon
  • Bemesting

Vind een tuinman voor het onderhoud van de tuin bij uw bedrijf in Middelburg

Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit zowel het particuliere als het zakelijke segment. Zo onderhouden wij groenvoorzieningen bij woningcorporaties, kantoorgebouwen, opleidingscentra, zorgcentra en recreatieparken. Daarnaast valt het maaien van sportvelden ook in ons dienstenpakket. Zoekt u een professionele hovenier voor uw bedrijf? Wij zijn u graag van dienst met het verzorgen van het onderhoud van uw tuin in Middelburg of elders.

Vraag een offerte aan voor tuinaanleg of tuinonderhoud in Middelburg

Woont u in Middelburg of ergens anders in Zeeland en wilt u uw tuinaanleg of onderhoud aan uw tuin aan ons overlaten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan. Neem telefonisch contact op met een medewerker via 0118 – 61 33 81 of stuur een e-mail naar info@desmittuinaanleg.nl.

Advies & ontwerp

Aanleg & onderhoud

Afrasteringen & schuttingen

Bestraten & herstraten

De Smit Tuinaanleg & Onderhoud