• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

Een veelzijdig tuinbedrijf in Zeeland

Tuin ontwerpservice

Bestrating & herbestrating

Tuinonderhoud

Wilt u uw tuin laten aanpakken door een ervaren tuinbedrijf in Zeeland? Dan moet u De Smit Tuinaanleg & Onderhoud hebben. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met veel verschillende tuingerelateerde werkzaamheden. Wij zorgen bijvoorbeeld voor mooie bestrating, een schutting voor voldoende privacy en voor stijlvolle beplanting.

Hebben we je al overtuigd?

Hét tuinbedrijf in Zeeland voor nieuwe én bestaande tuinen

De specialisten van ons tuinbedrijf in Zeeland helpen u graag op verschillende momenten. Ze hebben in het verleden ook al veel projecten opgepakt. Als u een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen, bijvoorbeeld na een verhuizing, helpen we u graag. Verder helpen we ook mensen die heel tevreden zijn met hun tuin, maar die moeite hebben met het onderhoud ervan. Ook helpen we u als u bijvoorbeeld een schutting wilt laten plaatsen. Bent u bijvoorbeeld niet zo fit meer en kost het zware tuinwerk u veel moeite? Schakel dan onze experts in. Laat ons weten wat uw tuinwensen zijn, dan maken wij deze waar. Dankzij ons tuinbedrijf behoudt u een prachtige tuin in Zeeland, zonder dat u dat veel moeite kost.

Ga met ons tuinbedrijf in Zeeland in gesprek

Wilt u een mooie nieuwe tuin laten aanleggen of wilt u juist uw huidige tuin weer mooi laten maken? Wij luisteren naar al uw wensen en voeren alle werkzaamheden uit die nodig zijn om uw wensen werkelijkheid te laten worden. We blijven daarbij in nauw overleg met u. We maken ook altijd een plan van aanpak, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo geniet u nog jarenlang van een mooie tuin. Neem dus contact met ons op door te bellen naar 0118 – 61 33 81 of door een e-mail te sturen naar info@desmittuinaanleg.nl.

Advies & ontwerp

Aanleg & onderhoud

Afrasteringen & schuttingen

Bestraten & herstraten

De Smit Tuinaanleg & Onderhoud