• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

Tuinonderhoud in regio Middelburg

Tuin ontwerpservice

Bestrating & herbestrating

Tuinonderhoud

Schakel een specialist in tuinonderhoud in als u uw tuin in Middelburg of elders in Zeeland liever niet zelf onderhoudt. Weet u niet hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden? Of houdt u simpelweg te weinig tijd over om met uw tuin bezig te zijn? Het inschakelen van een hovenier voor deze taken is dan een goede oplossing. De hoveniers van De Smit Tuinaanleg & Onderhoud in Middelburg staan steeds klaar voor het onderhoud voor uw tuin. Wij zorgen er bovendien voor dat de kosten van uw tuinonderhoud steeds betaalbaar blijven.

Bent u op zoek naar een ervaren professional om uw prachtige tuin te onderhouden?

Kwalitatief tuinonderhoud zonder overdreven kosten

Een mooie tuin laten aanleggen is één ding, maar ervoor zorgen dat die tuin ook steeds mooi blijft is een andere zaak. Uw tuin zelf onderhouden is immers een tijdrovende taak, die daarnaast de nodige expertise vereist. Het is dus slimmer om het onderhoud van uw tuin aan een ervaren hovenier over te laten. Wanneer u onze professionele tuinmannen inschakelt voor uw tuinonderhoud, hoeft u zelf nergens meer aan te denken. In ons tuinonderhoud zijn onder meer de volgende zaken inbegrepen:

  • Het snoeien van coniferen en heesters
  • Het knippen van heggen
  • Onkruidbestrijding
  • Onderhoud van het gazon
  • Bemesting

Vind een ervaren hovenier voor het onderhoud van de tuin

Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit zowel het particuliere als het zakelijke segment. Zo onderhouden wij groenvoorzieningen bij woningcorporaties, kantoorgebouwen, opleidingscentra, zorgcentra en recreatieparken. Daarnaast valt het maaien van sportvelden ook in ons dienstenpakket. De kosten van ons tuinonderhoud zijn steeds aangepast aan de omvang van het project. Zoekt u een professionele hovenier voor het tuinonderhoud van uw bedrijf? Wij zijn u graag van dienst met het verzorgen van het onderhoud van uw tuin.

Advies & ontwerp

Aanleg & onderhoud

Afrasteringen & schuttingen

Bestraten & herstraten

Vraag een offerte aan voor tuinonderhoud

Woont u in Middelburg of ergens anders in Zeeland en wilt u uw tuinonderhoud aan ons overlaten, maar vraagt u zich af wat de kosten hiervan zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Neem telefonisch contact op met een medewerker via 0118 – 61 33 81 of stuur een e-mail naar info@desmittuinaanleg.nl.

De Smit Tuinaanleg & Onderhoud