• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

De tuinman in Zeeland

Tuin ontwerpservice

Bestrating & herbestrating

Tuinonderhoud

Schakel een specialist in tuinonderhoud in als u uw tuin in Middelburg of elders in Zeeland liever niet zelf onderhoudt. Weet u niet hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden? Of houdt u simpelweg te weinig tijd over om met uw tuin bezig te zijn? Het inschakelen van een hovenier voor deze taken is dan een goede oplossing. De hoveniers van De Smit Tuinaanleg & Onderhoud in Middelburg staan steeds klaar voor het onderhoud voor uw tuin. Wij zorgen er bovendien voor dat de kosten van uw tuinonderhoud steeds betaalbaar blijven.

Onderhoud uw tuin met onze professionele tuinservice in regio Zeeland

Tuinman gezocht? Wij staan voor u klaar

Wanneer u al enige tijd naar een tuinman heeft gezocht, helpen onze tuinmannen u graag verder met een vrijblijvende offerte voor uw tuinonderhoud. Onze professionele hoveniers nemen uw tuin graag onder handen. Het maakt hierbij niet uit om wat voor tuin het gaat. Wilt u uw tuin grondiger onder handen laten nemen dan enkel onderhoud door een tuinman? U rekent eveneens op ons voor een complete tuinrenovatie. Wij luisteren aandachtig naar al uw wensen en maken vervolgens een passend ontwerp voor u. Wanneer u dit ontwerp goedkeurt, gaan onze hoveniers bij u aan de slag. Wij hebben reeds uiteenlopende projecten tot een goed eind gebracht en staan steeds klaar wanneer er tuinmannen gezocht worden voor een klus.

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u een tuinman in de omgeving van Middelburg die uw wensen serieus neemt? Klanten die een tuinman bij ons hebben gezocht, zijn erg te spreken over de persoonlijke aanpak van onze tuinmannen. Wilt u dit ook? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bent u zelf een tuinman en wilt u graag aan de slag gaan bij een gerenommeerd bedrijf? Dan bent u misschien de tuinman die wij hebben gezocht. Bekijk snel onze vacature voor tuinman en stuur ons uw sollicitatie door!

Advies & ontwerp

Aanleg & onderhoud

Afrasteringen & schuttingen

Bestraten & herstraten

De Smit Tuinaanleg & Onderhoud