• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

Vacature voor tuinmannen

Tuin ontwerpservice

Bestrating & herbestrating

Tuinonderhoud

Ben je op zoek naar een praktische, hands-on carrière in de buitenlucht? Onze vacature voor een tuinman biedt precies dat. Als tuinman heb je de dagelijkse verantwoordelijkheid om tuinen te onderhouden en aan te leggen, van het planten van nieuwe flora tot het verzorgen van bestaande landschappen. Dit is een baan die consistentie, aandacht voor detail, en een liefde voor fysiek werk vereist, evenals een passie voor de natuur.

Bent u geïnteresseerd om deel uit te maken van ons kleine team van professionele tuiniers

Waarom deze vacature jouw volgende stap is

Solliciteren op onze vacature voor tuinman bij De Smit Tuinaanleg & Onderhoud in Middelburg betekent dat je deel gaat uitmaken van een toegewijd en professioneel klein team. In deze functie ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het onderhoud van tuinen. Je krijgt de kans om tot 40 uur per week te werken, wat zorgt voor een betrouwbare werkweek. Bovendien is het salaris conform de CAO voor tuinmannen, waardoor je financiële zekerheid hebt. Bij ons tuinbedrijf wordt hard werken beloond en zijn de resultaten van je inspanningen direct zichtbaar in de tevredenheid van onze klanten.

Jouw kans om te schitteren: stuur nu je CV!

Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Aarzel niet en stuur ons je CV en motivatiebrief! Gebruik deze kans om ons te laten zien dat jij de perfecte kandidaat bent om ons team van tuinprofessionals te versterken. Onze vacature voor tuinman kan jouw springplank zijn naar een lonende en duurzame carrière. Grijp deze kans, neem contact met ons op en groei met ons mee!

Advies & ontwerp

Aanleg & onderhoud

Afrasteringen & schuttingen

Bestraten & herstraten

De Smit Tuinaanleg & Onderhoud