• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

Tuinrenovatie

Tuin ontwerpservice

Bestrating & herbestrating

Tuinonderhoud

Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuinrenovatie professioneel uitvoert? In Zeeland staan wij bekend om onze persoonlijke en professionele aanpak. Voor zowel advies, als ontwerp, renovatie en onderhoud kunt u met elk redelijk budget bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat de kosten van bijvoorbeeld het renoveren van uw tuin, altijd binnen uw budget blijven. Met onze expertise en jarenlange ervaring maken we van uw tuin een droomtuin.

Hebben we je al overtuigd?

Een volledige tuinrenovatie op maat

De kosten voor het renoveren van een tuin kunnen behoorlijk oplopen. Onze tuinexperts luisteren aandachtig naar uw wensen en nemen uw budget serieus. Zo krijgt u een volledige tuinrenovatie op maat. Wanneer uw wensen niet overeenkomen met het budget, zoeken we samen naar creatieve oplossingen. We kunnen alle planten, bestrating en tuinafscheiding die u wenst voor u leveren. We adviseren bijvoorbeeld een andere aanpak, waardoor de kosten voor het renoveren van uw tuin verminderen en de tuinrenovatie weer binnen het gewenste budget past. Wij geloven dat het allemaal begint bij een goed voorbereide voorafspraak, waarin alles tot in de details wordt besproken. Door deze aanpak komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van het renoveren van uw tuin? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wanneer u interesse heeft in een tuinrenovatie op maat, kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0118 – 61 33 81 of een e-mail te sturen naar info@desmittuinaanleg.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. U bent daarnaast altijd welkom om langs te komen voor een vrijblijvende afspraak.

Advies & ontwerp

Aanleg & onderhoud

Afrasteringen & schuttingen

Bestraten & herstraten

De Smit Tuinaanleg & Onderhoud