• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

Tuinrenovatie door de expert uit Middelburg

Tuin ontwerpservice

Bestrating & herbestrating

Tuinonderhoud

Bent u op zoek naar een hovenier die de tuinrenovatie van uw tuin in Middelburg professioneel uitvoert? In Zeeland staan wij bekend om onze persoonlijke en professionele aanpak bij het renoveren van tuinen. Voor zowel advies, als ontwerp, renovatie en onderhoud kunt u met elk budget bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat de kosten van het renoveren van uw tuin altijd binnen uw budget blijven. Met onze expertise en jarenlange ervaring maken we van uw tuin een droomtuin.

Schakel onze experts in en stel een perfect tuinrenovatieplan op dat aan uw behoeften voldoet

Een volledige tuinrenovatie op maat

De kosten voor het renoveren van een tuin kunnen behoorlijk oplopen. Onze ervaren hoveniers luisteren aandachtig naar uw wensen en houden altijd rekening met uw budget. Zo krijgt u een volledige tuinrenovatie op maat. Wanneer uw wensen niet overeenkomen met het budget, zoeken we samen naar creatieve oplossingen. We adviseren bijvoorbeeld een andere aanpak voor de tuinaanleg, waardoor de kosten voor het renoveren van uw tuin verminderen en de tuinrenovatie weer binnen het gewenste budget past. Wij geloven dat het allemaal begint bij een goed voorbereide voorafspraak, waarin alles tot in de details wordt besproken. Door deze aanpak komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan over de kosten van het renoveren van uw tuin.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van het renoveren van uw tuin bij onze tuinmannen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wanneer u interesse heeft in een tuinrenovatie op maat, kunt u ook contact met onze specialisten opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. U bent daarnaast altijd welkom om langs te komen voor een vrijblijvende afspraak.

Advies & ontwerp

Aanleg & onderhoud

Afrasteringen & schuttingen

Bestraten & herstraten

De Smit Tuinaanleg & Onderhoud