• Groeit het boven uw hoofd? - Is uw tuin, of raakt uw tuin verwaarloosd, of ontziet u het weer om die (hoge) heg te knippen. Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u niemand die het gras wil maaien? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met ons. De prijs zal best meevallen!!

Tuinaanleg in Middelburg

Tuin ontwerpservice

Bestrating & herbestrating

Tuinonderhoud

Bent u op zoek naar een specialist in tuinaanleg in regio Middelburg? Voor al uw tuinklussen in Middelburg of elders in Zeeland, zoals tuinaanleg, staan de tuinmannen van De Smit Tuinaanleg & Onderhoud voor u klaar. Wij zorgen voor een ontwerp dat exact aan uw wensen voldoet en een feilloze afwerking.

Creëer de tuin van uw dromen met onze tuinaanlegservice

Tuinaanleg voor alle soorten en maten tuinen

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen of uw tuin laten renoveren? Vertel ons al uw wensen en wij maken indien nodig een tuinontwerp op maat. Dit doen wij met grote zorgvuldigheid en precisie, zodat er niets mis kan gaan. Wanneer u het ontwerp goedkeurt, gaan wij aan de slag met de tuinaanleg. Laat alles aan onze professionele tuinmannen over, zodat u zelf nergens meer aan hoeft te denken. Wilt u er zeker van zijn dat uw tuin in goede staat blijft? Dan leveren we ook graag tuinonderhoud. Om geruime tijd plezier te beleven aan uw tuin, is het van belang dat deze regelmatig onderhouden wordt met goed materieel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Het snoeien van coniferen en heesters
  • Het knippen van heggen
  • Onkruidbestrijding
  • Onderhoud van het gazon
  • Bemesting

Vraag een offerte aan voor tuinaanleg

Woont u in Middelburg of ergens anders in Zeeland en wilt u de aanleg van uw tuin aan onze ervaren hoveniers overlaten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan. Neem telefonisch contact op met een medewerker via 0118 – 61 33 81 of stuur een e-mail naar info@desmittuinaanleg.nl.

Advies & ontwerp

Aanleg & onderhoud

Afrasteringen & schuttingen

Bestraten & herstraten

De Smit Tuinaanleg & Onderhoud